söndag 13 juni 2010

Better safe than sorry

Jag funderar på att strunta i att det är apvarmt i Sydeuropa i slutet av juli. Jag funderar på att vara så pass svensk att jag tar med mig Nioåringen på en riktig charter. Precis som min mamma tog med mig på när jag var i den åldern. Snart nog är det dags att börja betala av på skulder som legat och väntat länge, och då lär vi aldrig komma iväg någonstans på många år. Just nu har jag faktiskt råd, och jag har hittat ett ställe där det t o m finns glutenfri mat tillgänglig. Hur funkar det annars med mat, kan man ta med typ bröd i bagaget? Kanske är det inte så hårda gränser för sånt inom Europa. Jag minns när jag anlände till Las Vegas och jag t o m fick kasta äppelskruttet, jag hade i fickan, innan jag fick beträda amerikansk mark.

4 kommentarer:

Ewa sa...

Det låter ju som en jättebra idé! Tror ni klarar värmen! Det är ju bara att ligga i och plaska i havet när det är för varmt! Och tänk vilka underbara kvällar det blir när det är så där varmt! Vad har du hittat för resemål? Låter ju superbra, det där med att de har glutenfri mat tillgänglig! Och ja, visst kan du packa bröd i resväskan jag packar kaffe, räkost, havregryn och flingor :-)

Lisas syster sa...

Haha, vad rolig du är! Jaha, men då borde jag kunna packa något ätbart. Det kanske bara är i handbagaget man inte får ha det? Måste kolla upp det...

(Just nu lutar det åt Fågelholmarna, men det kan ändras.)

Mary sa...

Jag tror "Holmarna" blir bra! Min resvana väninna Britt säger att fördelen med Holmarna är att det aldrig blir för varmt där, typ 28 vilket ju är bra mycket bätrre än 40. Dessutom har jag hört att det är himla fint där, vacker natur och så. Bara att bada och njuta!

Lisas syster sa...

Ja, jag tror också att det kan bli bra. Fast nu snackar vi om det stora äpplet istället. Remains to be seen...