söndag 22 november 2009

Ponny på plattan

Igår var jag med Åttaåringen på Kulturhuset. Fem timmar var vi där. Med uppehåll för ett besök på Donken som var helt överfullt, samt en snabbvisit på Buttericks.

Vi kom till Kulturhuset redan när det öppnade, för jag visste hur det skulle bli senare på dagen. Precis så blev det också.

Det fanns så mycket att välja mellan att vi fick försaka många saker. Åttaåringen hann dock med att prova på Cirkus Cirkör saker, cykla för att göra en smoothie, skriva runskrift, göra övningar med Scouterna, pyssla med naturmaterial hos Nanna, mjölka en kossa, samt hälsa på hundar, en ponny och några andra djur. Strax efter lunch gick det knappt att röra sig och det var kö till det mesta. Då gick vi vidare till Lava och där gick det att pyssla med olika material och vi fick med oss flera fina saker hem. Allt var dessutom gratis! Helt fantastiskt!!

Smolk i bägaren: smått irriterad blev jag ibland på de barn till volontärerna, som också ville göra de olika aktiviteterna som fanns. Det borde de väl få göra, men då borde nog barnen ha tagit av sig tröjan som visade att de var just volontärer...

Inga kommentarer: