söndag 9 oktober 2011

Jag hörde två tjejer prata...

....på bussen mellan söderförorterna.

De var ungefär 17 år gamla och hade nyligen gått ut någon klass i skolan tillsammans. De såg helt normala ut och verkade (faktiskt) inte särskilt blåsta.
Den mörka tjejen hälsade på den blonda tjejen som "Partygirrrl".
Ikväll skulle de in till stan och festa och kvällen innan hade de också varit ute och festat, men delat upp sig och den ena berättade för den andra vad som hänt.
De hade varit tillsammans på Engelen, men sedan visste inte den ena tjejen vad partygirl haft för sig.
Partygirl berättade (med värsta slangen hela tiden) att hon typ ba hade fått skjuts med den där killen asså och han va ju fatta ba så satans LOADED med CASH och då hade de typ åkt till Kungsan asså.
- Vad då, var då? frågade brunetten.
- Ja, asså, du vet i Kungsan va, där gamla Dailys låg va, lite längre bort från det så låg det ett ställe asså, typ där vad faaan erente Operan som ligger där eller det är nåt ställe i Operan ett ställe....
- Asså menaru CAFÉEEET?
- A, just de, CAFÉ Opera hetere juh! Å därba va värsta längsta kön me asså vita limmos å en massa coola bilar utanför å folk ba klev ur och gick in va å när vår bil stannade så vare en kille som öppna dörren och ja ba klev ur å killen, han som pröjsa....
- Vad DÅ åkte ni LIMMOO??
- Nä, han pröjsa TAXI från Engelen. Men FATTARU!
- Ja, värsta LOADED med cash för att pröjsa taxi DÄRIFRÅN!
- .....A å då sa killen till han vid dörren att han kände nån å då ba "vassego å kliv in" så vare bara för mig att gå in!!! Fattaruuu!!
- Ååå fan va häftigt!
- A, men alltså den där Tequilaaan, för satan!
- Jamen jaaaa veeet! Nä å med den där champagnen sen! Vilken blandning!!
- Ja skumpan va inte rolig alltså! Å vänta jag fick ett mess.
- Ere från han?
- Nä, det är det jag lackar ur helt på, han kunde ju i alla fall höra av sig och kolla att jag är okeej idag och fråga om jag hade trevligt och så där, men inte ett knyst asså!
- Fan, vicken dålig stil!

Inga kommentarer: