onsdag 4 augusti 2010

(De)parting is such sweet sorrow

Avresedags. Har det här stället, och hela den här resan, levt upp till våra förväntningar? Ja, verkligen. Det har varit fantastiskt underbart. Det var länge sedan jag kände mig så avslappnad. Vi har snorklat flera gånger om dagen, och funnit flera fina saker som vi tar med oss hem. Vi har ätit lyxigt flera gånger om dagen. Vi tar med oss många roliga och knasiga minnen, från våra egna dagsturer. Nioåringen och jag har pratat mycket och vi har umgåtts till max (utan något riktigt bråk under hela veckan). Det har varit väldigt bra.

Så vad om toaletten inte går att spola så bra, det finns konstiga kryp i rummet, ingen i personalen på restauranten förstår engelska (och än mindre svenska), andra gäster röker i våra ansikten på restauranten och vid poolkanten, glutenfria matprodukter är svindyra i affären, det är väldigt långt till en bra strand och det var väldigt klurigt att äta någon annanstans än på själva hotellet? Det löste sig i alla fall.

Skulle vi komma tillbaka (om vi hade råd och tid)? Njae, jag tror inte det. Till Gran Canaria, ja, men inte till just till detta Sunwinghotell. Hotellen kring Anfi beach lockade. De var som regelrätta fort, med vakter och allt. Framför allt var stranden väldigt bra. Men så åkte vi aldrig till Playa del Ingles heller, där kanske det är ännu bättre.

Inga kommentarer: