tisdag 1 juni 2010

All in a days work

Sovmorgon i morse. Nioåringen hade studiedag, jag började senare. Nioåringen skulle vara ett par timmar på Fritids, för att sedan spendera hela eftermiddagen med morfar på Gröna Lund.

Själv spenderade dagen åt att klura på förslag till schema för personalen under sommaren, hänga i solen med barnen, torka snor, spela boll, medla i ett bråk, bygga sandkakor, räkna spadar, diskutera råttinvasionen i soprummet med mina kollegor, öva på att cykla med en tvååring, torka snor, skratta åt tokigheter som någon hittade på, medla i ett bråk, äta mat (utan att knappt märka det), slumra bort en stund under vilan, uppdatera namn- och adresslistor, torka kiss på golvet när en treåring inte hann fram till toaletten, bli prisad av chefen för mina betyg (det tjusiga examensbeviset har äntligen kommit), leta slang för att kunna skölja ur soprummet (och hitta den, när ingen annan gjorde det), torka snor, dela ut mjölk och smörgåsar, medla i ett bråk, klura på månadsbrevet till föräldrarna, skratta åt tokigheter i samspel med en tvååring, prata med föräldrar om hur dagen varit. Bland annat. Jag trivs.

Sedan, tillslut, lite som kaka på moset, avslutades dagen med ett meddelande: det blir inget läger i sommar. Det har blivit inställt p g a för få deltagare. Stor besvikelse. På många sätt.

Inga kommentarer: