torsdag 26 mars 2009

En alldeles vanlig dag på tunnelbanan

Folk lägger ofta sina väskor på sätet intill sig på tuben. Så även jag, men jag tar den snabbt i famnen så snart det blir fler folk i vagnen. Många har dock inte vett att flytta på sina väskor, ens när man nästan sätter häcken på dem. Vilket är mycket mycket irriterande. Detta intet ont anande par satt på tuben igår

och det var väldigt få människor i vagnen, men så kliver en kvinna på som promt ska sitta där mannen har sin grå väska. Hon är lång och smal och har kamouflagefärgade byxor på sig. Hon blir så upprörd över att han inte flyttar sin väska och pratar och skriker sedan under hela färden maniskt om hur folk med väskor är. Hennes stackars tonåring sitter tyst.

Det lustigaste var dock att det visade sig att kvinnan på bilden talade bred amerikanska och den smala rabiata kvinnan påstod sig ha bott i Amerika och började då istället mala på med dålig engelska. När den rabiata kvinnan klivit av talar mannen på bilden ännu sämre engelska med sin amerikanska väninna - och påpekar att den smala som gick av var så dålig på engelska.

Inga kommentarer: