tisdag 5 augusti 2008

Soft p-rulle i kärlekstunnel?

På tal om det här, eller närmare bestämt kanske det här, så blev jag och mina närmaste väldigt fundersamma när vi var på Gröna Lund några dagar innan Prideveckan. Mellan Nyckelpigan och Tekopparna lade vi märke till en kortväxt man som såg helt malplacerad ut med sin svarta kavaj i den stekande solen. Något senare på dagen stod vi före honom i kön in till Kärlekstunneln. Då först lade jag märke till att han höll sin manlige partner i handen och bakom dem stod en man och filmade dem.



Då mina närmaste åkte i stocken före paret så märkte de aldrig vad som skedde i tunneln. När de kom ut så stod en annan man och filmade de två männen, vilka nu var iförda kalsonger med byxorna neddragna. De började dra på sig kläderna framför alla, innan de klev av och gick vidare.

Vi vuxna höjde knappt på ögonbrynen och konstaterade att det säkert var någon form av manifestation inför Pride. Eller för homosexuella kortvuxna. Eller både och. Barnen undrade dock varför männen inte hade hade några kläder på sig. Jag kände att det kanske var tur att de suttit still och inte tittat bakåt inne i tunneln.

Inga kommentarer: